Раздяла застрашава няколко от двойките в следващите епизоди на риалити сериала „София - Ден и Нощ". Липсата на искреност ще постави под въпрос връзките на Боби, Ася, Стефания и Митко. Ще има ли сдобряване или напротив, ще разберем тази седмица от понеделник до петък, 22:00 ч., по NOVA.

Напрежението между Боби и Ася достига връхната си точка след отказа на Ася да постави картите на масата. За Боби поведението на любимата му изглежда все по-необяснимо и притеснително.

Сякаш сериозните разговори за бебе отдалечават Ася все повече от него. Потайността й буди опасни въпроси, които ще поставят Боби пред избор. Ще намери ли сили Ася да се разкрие пред приятеля си или ще избяга със своята тайна?

Стефания също е на кръстопът. Тя успя да сподели на приятелките си дълго пазената тайна, че има дете, което е изоставила. Но не същото е положението с Митко. Страхувайки се от неговата реакция, Стефания се опитва да отдалечи момента на искреността. Това обаче счупва доверието помежду им. Ще успеят ли да съхранят връзката си или ще се разделят?

Стефания
netinfo

Надежда се прокрадва в отношенията между Марио и Джулия. Изненадваща постъпка на коравосърдечния мачо ще изненада всички и ще преобърне отношенията на двамата. Дали това е достатъчно за началото на една истинска връзка?

Гледайте „София - Ден и Нощ" - от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.