Симона празнува щур и опасен рожден ден, Стефи се бори да запази голямата си тайна, стар приятел се завръща и обърква плановете на останалите
С неочаквани събития ще се борят приятелите от „София – Ден и Нощ“ тази седмица. Изпитания за любовта и приятелството ще ги поставят пред важни избори, от които ще зависи съдбата им. Дали ще им стигнат приятелството, любовта и подкрепата, за да се справят с трудностите, ще стане ясно в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък, 22:00 ч., по NOVA,

Симона става на 19 години и преживява щури приключения с елементи на екшън. Рожденият й ден е пред провал, а опасностите, свързани с него, минават границите на забавното и застрашават цялата компания. Съдбата обаче готви изненада за рожденичката и само от решението на Мони зависи, как ще се развият събитията.

Стефания е на кръстопът заради дълго пазена тайна от личния й живот. Отчаяна, тя се затваря в себе си, с което става подозрителна за останалите приятели. Стефи е готова на всичко, за да запази тайната, от която много се срамува. Какво крие и има ли кой да я подкрепи по най-правилния начин в този труден момент?

От подкрепа има нужда и Калина, чието минало също й залага все нови и нови капани. Оплетена в алчните схеми на вуйчо си, тя вече не намира изход от битките за семейното наследство. Ще успеят ли Боби и Ясен да й помогнат в сложната ситуация и има ли изобщо излизане от нея?
Стар приятел се завръща в България и изцяло обърква отношенията на някои от приятелите. Кой е той, защо се е завърнал и какви са плановете, които крои? Това ще разберем тази седмица в епизодите на „София - Ден и Нощ".

Гледайте „София - Ден и Нощ" - от понеделник до петък, в 22:00 ч. по NOVA. Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.