Кайли Дженър
Кайли Дженър / Guliver/Getty Images
Кайли Дженър е на 20 години, но вече е на път да се превърне в най-младия милиардер, натрупал сам състоянието си, твърди списание Форбс. Тя е и в топ 3 на знаменитостите с най-големи приходи за миналата година според изданието. Мнозина нападнаха младата жена, питайки се доколко тя е спечелила огромното си богатство със собствени усилия.

Кайли Дженър: реалити звездата, която натрупа $900 млн. от славата си (СНИМКИ)
 

thanks @voguemagazine ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Сама ли е натрупала своите 900 млн. долара Кайли Дженър?

Тя е най-малката от клана Кардашиян-Дженър, считан за ненадминат в търговската употреба и капитализирането на известността, отбелязват медиите. Кайли обаче се оказа майсторът във фамилията.
Кайли Дженър е родена през 1997 година в Лос Анжелис. Тя е дъщеря на олимпийския шампион по десетобой Брус Дженър и съпругата му Крис. Има три сестри – Кортни, Ким и Клои, както и брат Роб от предишния брак на майка си с адвоката и бизнесмен Робърт Кардашиян. Баща й пък има трима сина – Бърт, Брандън и Броуди, както и дъщеря Кейси от предходните си два брака. Освен Кайли, Крис и Брус имат още една дъщеря – модела Кендъл Дженър. Крис и Брус се разделят през 2013 година. Официално те са разведени от 2015-а - годината, в която олимпийският шампион решава и претърпява операция за смяна на пола. Той промени и името си на Кейтлин Дженър.

Кайли Дженър
Guliver/Getty Images

Когато е едва 10-годишна, Кайли се появява на екрана в семейното риалити Keeping Up With The Kardashians. Шоуто не се харесва на критиците, които отправят обвинения, че е повърхностно, а членовете на семейството сами подхранват известността си, която отчаяно преследват. Реалитито обаче почели зрителски интерес, превръща се в едно от най-дълго излъчваните и дори е отличено с награди на публиката.

Кайли Дженър
Guliver/Getty Images

В първите години на шоуто Кайли е ученичка. Тя посещава гимназия в предградие на Лос Анжелис, където е част от състава на можоретките и твърди, че с удоволствие участвала в училищните пиеси.

През 2012 година обаче напуска школото и се обучава у дома, като получава диплома през лятото на 2015 година. Когато завършва средното си образование, тийнейджърката вече е успешна бизнес дама, която е натрупала милиони. Същата година тя си купува имение за 2.7 млн. долара в Калабасас, Калифорния – мястото, което счита за свой дом.

Когато си само на 19 години, а вече имаш 4 имения и милиони долари

Кайли Дженър
Guliver/Getty Images

Медии цитират Кайли да казва, че не иска да е известна и да признава, че ако не е станала знаменитост, би била гримьор. Не е чудно тогава, че през 2013 година тя, както и сестра ѝ Кендъл получават по 100 000 долара, сключвайки договор с производител на лакове за нокти. Впоследствие двете стартират модни линии за дрехи, бижута, чанти и обувки.
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


През 2015 година Кайли вече има свой сайт и мобилно приложение, което става изключително популярно, стартира и козметична линия за червила. Междувременно уголемява устните си, за които заговарят всички, чрез козметични процедури. Това несъмнено помогна в бизнесначинанията на девойката.

Кайли Дженър призна истината за устните си (ВИДЕО)
 

wearing JORDY lip kit today ... KylieCosmetics.com 💋

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Още проблеми за клана Кардашиян: Обвиниха Кайли в кражба на идеи

През 2014-2015 година заради популярността си в социалните медии Кайли вече е сред най-влиятелните тийнейджъри. Бизнесът върви добре и тя разширява предлаганите козметични продукти, а многомилионната аудитория в социалните мрежи позволява налагането им на пазара. Наскоро обаче тя призна, че е спряла с филърите за устни.

Кайли Дженър
Guliver/Getty Images

Кайли привлича вниманието и с личния си живот, като на 17 години не крие връзката си с осем години по-възрастния рапър Тайга, с когото се разделят по-късно. От април миналата година тя има връзка с друг рапър и музикант – Травис Скот. В първия ден на февруари тази година се роди дъщеря им – Сторми Уебстър.

Риалити звездата Кайли Дженър стана майка
 
 

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Днес Кайли Дженър има 111 млн. последователи в Инстаграм. Тя е сред десетте най-следени знаменитости в света на тази платформа, където първите две места заемат Селена Гомес и Кристиано Роналдо.

Кралицата на Instagram има с 14 млн. повече последователи от Роналдо

Може би не по известност, но Кайли определено е надминала по доходи повечето звезди от спорта и киното, поне през изминалата една година. Според „Форбс“ за последните 12 месеца тя е натрупала 166.5 млн. долара преди облагането с данъци, което я поставя на трето място след актьора Джордж Клуни и боксьора Флойд Мейуедър, който е първенец.

Боксьор, актьор и риалити звезда са най-високоплатените знаменитости

Кайли Дженър
Guliver/Getty Images

Реалити звездата с козметична империя зад гърба си украсява августовската корица на списанието. Изданието твърди твърди, че Кайли, чието състояние се изчислява на 900 млн. долара, е на път да се превърне в най-младия милиардер в света, натрупал сам състоянието си. "Тя лансира един съвършено нов модел за употребяване на известността", изтъкват от "Форбс".
 

i can’t wait for the summer reveal TODAY! summer launching this FRIDAY ☀️@kyliecosmetics

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук