Кайли Дженър
Кайли Дженър / Gulliver/Getty Images
Двадесетгодишната риалити звезда Кайли Дженър е на път да стане най-младата милиардерка, натрупала сама своето състояние, съобщиха световните агенции, цитирайки публикация на списание "Форбс".

Когато си само на 19 години, а вече имаш 4 имения и милиони долари
 
В сметките на полусестрата на Ким Кардашиян са влезли 900 милиона долара. По този повод списание "Форбс" излиза с корица с Дженър за августовския си брой. И ако Ким Кардашиян Уест успя да капитализира имиджа на задните си части, нейната полусестра Кайли заложи на сочните си устни. Преди 3 години Дженър основа козметична компания, носеща нейното име, чийто успех се дължеше предимно на увеличаването на обема на устните.

Кайли Дженър призна истината за устните си (ВИДЕО)

Но успехът на Кайли би бил немислим, без огромната ѝ популярност в социалните мрежи. Младата дама, която стана майка през месец февруари, има 110 милиона последователи в Instagram.
 

i can’t wait for the summer reveal TODAY! summer launching this FRIDAY ☀️@kyliecosmetics

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Това я прави една от десетте най-следени знаменитости в света на тази платформа, където първите две места заемат Селена Гомес и Кристиано Роналдо.

Кралицата на Instagram има с 14 млн. повече последователи от Роналдо
 
Кайли има само седем наети служители на пълен работен ден.

Кайли Дженър
Кайли Дженър Gulliver/Getty Images

"Тя лансира един съвършено нов модел за употребяване на известността", изтъкват от "Форбс". На практика риалити звездата печели огромни суми, като за целта впряга своята многомилионна аудитория в социалните мрежи.
Забраненото селфи на Кайли, която смело наруши правилата (СНИМКИ)
 
Мнозина не се съгласиха с определението на "Форбс", че Кайли е "селф-мейд", тоест че сама се е изградила като заможен човек.

Крис Дженър с три от петте си дъщери - Кендъл Джеър, Кайли Дженър и Ким Кардашиян
Матриархът на клана Дженър/Кардашиян Крис Дженър с три от петте си дъщери - Кендъл Джеър, Кайли Дженър и Ким Кардашиян Gulliver/Getty Images

В социалните мрежи мнозина блогъри припомниха, че младата кандидат-милиардерка не е тръгнала от нищото. Тя е член на заможния клан Кардашиян/ Дженър, считан за ненадминат майстор в търговската употреба и капитализирането на известността.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА