Маргарита и Кристиян са гости в новия епизод на подкаста “Един без друг”
Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на “Един за друг” - полицаите Маргарита и Кристиян от Мрамор, са поредната двойка, напуснала любовната надпревара. Те не успяха да спечелят отборното предизвикателство, а при повторното си появяване на телевизора не получиха достатъчно позитивни гласове в своя полза и се простиха с мечтата си за финал в най-позитивното романтично риалити.

Отборното изпитание тази седмица беше многокомпонентно и изискваше сила, смелост, ловкост, тактическо мислене и физическа издръжливост. Влюбените участници трябваше да се състезават едни срещу други в редица дисциплини, сред които балансиране върху клатеща се греда, ходене по тънка греда със завързани очи и скоростно разбиване на белтъци. Инфлуенсърката София и съпругът ѝ Тихомир завоюваха нова победа в игрите за двойки и оглавиха временното класиране. Първи от Игрите на любовта бяха елиминирани фотографите Дилян и Петя, за които това означаваше и първи елиминационен съвет.

Позитивният вот се проведе под влиянието на тлеещите конфликти между двата лагера във Вилата на любовта. Органите на реда в любовното имение Маргарита и Кристиян се превърнаха в седмата елиминирана двойка този сезон.

Първото ексклузивно интервю на отпадналите Кристиян и Маргарита ще се проведе в подкаста “Един без друг”. В новия епизод на поредицата двамата влюбени разказват за необичайното си запознанство, спортната злоба, любимите си пътувания, както и дали точно те са били в центъра на бурята наречена “не коалиция” в любовното риалити.  Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. 

"Един за друг” продължава и следващата седмица с нови музикални, забавни и любовни изненади за малки и големи. Не пропускайте новите епизоди на най-позитивното риалити в петък, събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok.

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
NOVA