Има звезди, които не се боят да говорят за своите подобрения и не крият, че са си правили пластични операции. Каналът „Top Of The Tops“ във vbox7 показва 7 звезди, които не крият, че имат силикон:

Бритни Спиърс

В началото на кариерата си певицата отричаше да си е правила подобрения в гръдната област. Но след време тя потвърди слуховете и каза, че съжалява за операцията, тъй като си я направила още в тийнейджърските години, когато тялото й все още не е било напълно развито.

Бритни Спиърс
Gulliver/Getty Images

Ана Фарис

В няколко интервюто актрисата е казвала, че е против имплантите в гърдите. Но малко след като навърши 30 и тя си сложи силикон, признавайки, че се чувства много добре.

Ана Фарис
Gulliver/Getty Images

Кейли Куоко

Звездата от „Теория за големия взрив“ има импланти в гърдите, като казва, че това е най-добрата операция, която някога си е правила. Актрисата споделя: „Колкото и да обичаш вътрешното си АЗ, съжалявам, но трябва и да изглеждаш добре. Не мисля, че трябва да го правиш за мъж или някой друг, а за самочувствие“.
 
Кейли Куоко: Вътрешната красота не е достатъчна

Иги Азалия


През 2015 австралийката призна, че си е сложила силикон: „За мен е по-добре да нямам публични тайни“- казва Азалия.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️☀️☀️

A post shared by Iggy Azalea (@iggyazaleaempire) on


Кортни Кардашиян

Риалити звездата споделя: „Бях толкова глупава. Един ден просто ми хрумна и го направих“. Макар и гърдите й да не са особено големи след поставянето на силикон, изглежда, че решението й не е било добре премислено.

Кортни Кардашиян
Gulliver/Getty Images

Кели Роуланд

Певицата споделя, че й е било трудно да вземе това решение, но щом си е сложила силикон, е почувствала, че това е бил правилния избор. Първоначално тя е искала да си увеличи бюста, когато е била на 18 години, но майка й, както и майката на Бионсе, са успели да я разубедят.

Кели Роуланд
Gulliver/Getty Images

Кейт Хъдсън

Актрисата е пример за това какво е правилното количество силикон, което една жена трябва да си сложи, за да не изглежда грозно.

Актрисата, която не спира да експериментира с външния си вид: Кейт Хъдсън на 40 (СНИМКИ)

И още:

Преди и сега: Звезди, които изглеждат коренно променени (СНИМКИ)


Най-търсените пластични операции, вдъхновени от знаменитости

Звездите, които не остаряват красиво (СНИМКИ)