Първите дами на България и Франция Десислава Радева и Брижит Макрон имаха специална програма, докато вървяха официалните разговори на президента Макрон с българските му домакини в Евксиноград.
 
ВИЖТЕ СНИМКИ НА ДВЕТЕ ПЪРВИ ДАМИ ДЕСИСЛАВА РАДЕВА И БРИЖИТ МАКРОН

Президентските съпруги се разходиха из Ботаническата градина в Балчик в петък по обед. На влизане съпругите на двамата държавни глави получиха подаръци: цветя и картини от български художници, запечатали красотата на Балчик.
 
Брижит Макрон остана силно впечатлена от разходката дори определи Ботаническата градина като райско кътче.
 
Имаше ли протоколни гафове при визитата на Макрон?

След края на разходката в Ботаническата градина Радева и Макрон обядваха в ресторант край морския бряг.
 
Брижит Макрон и Десислава Радева засенчиха съпрузите си (СНИМКИ)

Двете дами приковаха вниманието на всички и с елегантната си визия. И двете бяха заложили на небрежни прически с пуснати коси.
 
Брижит Макрон бе избрала къса тъмносиня рокля и черни, затворени обувки, с тънък ток. Тоалетът й е на Louis Vuitton на цена 3 400 долара.

 
СНИМКИ: ТОПЛО ПОСРЕЩАНЕ НА МАКРОН В БЪЛГАРИЯ

Десислава Радева пък бе заложила на стилна светлосиня рокля, с дължина малко над коляното, с акцент големи бели копчета в долната част, от колекцията пролет-лято на Dolce&Gabbana на цена 1 450 евро. Тоалетът й бе съчетан с отворени светли обувки, със среден ток.
 
Държавният глава Румен Радев сподели в профила си във  Facebook снимки, от които се вижда, че двете първи дами се разбират прекрасно и са се сближили за краткото време от престоя на Макрон.
 
 
  ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ:

Роклите на Брижит Макрон (ГАЛЕРИЯ)

ВИЖТЕ КАК ПРЕЗИДЕНТЪТ И ПЪРВАТА ДАМА СЪЧЕТАВАТ ТОАЛЕТИТЕ СИ НА РАЗЛИЧНИ СЪБИТИЯ