/ Община Мездра
Екипът на  СУ “Св. Климент Охридски“-Зверино и  съучениците на Тихомир Трайков подкрепиха абитуриента, останал без дом, с 563 лв. В учебното заведение бе отворена касичката, в която всички учители, ученици  и помощния персонал пускаха дарения за пострадалото семейство.

Актуална информация за дарения за семейството, останало без дом

Събраните средства възлизат на 363 лв. и днес ще бъдат преведени по сметката на Община Мездра с титуляр Росица Борисова Стоянова/ майката на Тихомир/. Съучениците на Тихомир бяха организирали още една кампания в негова подкрепа. Младежите събраха 200 лв. Сумата ще бъде обменена в евро и  така момчето ще разполага със средства за лични разходи, с които да отиде заедно с класа си на абитуриентска вечер във Венеция.

Младежите от "БМЧК и приятели на ИСКЪРСКОТО дефиле" дадоха на абитуриентът други 141 лв. Сумата бе определена след разпределение на събраните дарения от кампанията „Цветница 2018“, насочена към абитуриенти сираци и полусираци, към която в последствие бе добавен и младежът.  

Пристигнаха първите дарения за пострадалото семейство в Елисейна

Към момента по сметката на пострадалото семейство от с. Елисейна, което на Цветница остана без дом, са събрани 1 977.55 лв. Мечтата на семейството е да съберат 4000 лв., с които да закупят къща в близост до останките на стария си дом.

Желаещите да дарят финансови средства на семейството от село Елисейна, чиято къща изгоря на Цветница, могат да го направят по сметката на Община Мездра,

банка „ДСК“-клон Мездра.
IBAN: BG95STSA93008425414500
BIC STSABGSF
Код за вид плащане- 445100


Нещастие: Майка и син, останали без дом заради пожар, спят в каруца (СНИМКИ)

Необходимо е в основанието за плащане да бъде оказано, че е дарение за Росица Борисова Стоянова. Други видове дарения се приемат в Общинския център за социални услуги и дейности /ул. "Ив. Вазов" № 2/ от социалния работник Кънчо Даниелов Цаков. Телефон за контакт с г-н Цаков- 0883/ 323-683.