Загорче
Загорче / DarikNews.bg
Репетиционната зала на ансамбъл „Загорче“ отваря врати, за да посрещне танцьори, хористи и инструменталисти.

След месеците на извънредно положение, децата са най-нетърпеливи да се върнат към своята любов-танците и музиката, а мечтата им се сбъдва на неслучайна дата -1 юни, Ден на детето.

Техните ръководители ще ги посрещнат така:

Загорче
DarikNews.bg


За здраве и бъдещи успехи на загорчетата в родния град, страната и чужбина, бе отслужен водосвет, на който присъстваха бивши и настоящи възпитаници на ансамбъла, ръководители и родители.

Загорче
DarikNews.bg


Хореографите Любо, Меги и Борис са амбицирани да реализират нови проекти, но основната им задача е да припомнят и изчистят наученото досега от талантливите танцьори.

Оркестърът и занапред ще ръководи Краси Манчева, а хорът е поверен в ръцете на бившето загорче Стела Кирчева, която в момента учи в АМТИИ в Пловдив и е част от ансамбъл „Загоре“.

При строго спазване на противоепидемичните мерки от днес се подновяват репетициите, уверяват от ръководството на ансамбъла. Заради наложените ограничения за броя на посетителите загорчетата са разделени в няколко групи при определен график.

Първи от 16:00 часа са момичетата, час по-късно започва репетицията за хористките, от 18:00 часа се събират децата от школите, а 19:00 е началният час за момчетата и оркестъра.

Загорче
Загорче завинаги


От ансамбъл „Загорче“ си пожелават успешно начало,  много концерти пред любима публика и още влюбени сърца в танца и музиката!  

А, че „Загорче“ ще го има и занапред, е абсолютно сигурно, защото в името на миналото и настоящето, ръка в работата с децата си подават големи и още по-големи загорчета!