/ Община Каварна
Продължават вандалските прояви на детски площадки в Стара Загора. На Горещия телефон на общината е получен сигнал за счупена детска люлка в парк „Митрополит Методий Кусев“, както и за липсващи елементи от ограда на детска площадка, която се намира в източната част на града.

Санкционираха „благотворители“ по улиците

Оплакване е постъпило и за група тийнейджъри, вдигали шум на детска площадка до блок №151 на ул. „Христо Ботев“, както и за младежи, рушили сграда в кв. „Самара“. Гражданин е информирал за горящ микробус в централната градска част. За грубо отношение от водачи на градския транспорт също е подаден сигнал.

Санкционираха нарушители, които си запалили огън на „Аязмото”

Сигнализирано е за около 50 неправилно паркирани автомобили в града. Един автомобил е включен в процедура за доброволно/принудително премахване. За гонки с мотори е съобщено в района на кв. „Кольо Ганчев“.  Акт за установяване на административно нарушение е съставен след сигнал за лепене на рекламни обяви около УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович“.

На горещия телефон: Вандали на детска площадка, отпадъци на околовръстното до Хрищени

Констативен протокол е съставен за препречване на паркоместа с рекламни табели без разрешително пред офиси  на застрахователни брокери. За бездомни кучета е сигнализирано в село Богомилово, около болницата в парк „Митрополит Методий Кусев“, в парк „5-ти октомври“ и до блок №68 на ул. „Стефан Стамболов“. Постъпило е оплаквате от агресивно домашно куче в село Дълбоки.
 
От 1 до 4 април са отчетени над 150 обаждания на безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800/ 157-37