/ Държавна опера-Стара Загора
Едноактната комична опера „Слугинята господарка“ от Джовани Перголези ще бъде представена в Лапидариума.

Балет „Арабеск“ с юбилеен спектакъл

В главната роля тази вечер от 20.30 часа ще бъде актрисата и певицата Антоанета Добрева-Нети
, която направи своите блестящи оперни дебюти в ролите на Мюзета в операта „Бохеми“ от Пучини и на Елена от оперетата „Хубавата Елена“ от Жак Офенбах - продукции на Държавна опера-Стара Загора.

Валентин Дончевски открива изложба в Държавна опера-Стара Загора

Сега зрителите ще имат възможността да видят за първи път Нети в нейната нова роля - на Серпина в свежата и забавна оперна комедия „Слугинята господарка“. Сценографията е на Иван Токаджиев, художник на костюмите - Ана-Мария Токаджиева, хореография Ромина Славова. 

Хитовият спектакъл “ГЕТО” на Марио Пиаца с премиера в Стара Загора

Спектакълът ще се играе и на 5 юни
и в него ще участват солистите Милена Гемеджиева, Велислав Нинов, Пламен Асенов, балет: Анелия Димитрова, Ивелина Димитрова, на пианото Деница Петрова и струнен квинтет: Камерна формация „Musica bellissima“ в състав: Паулина Захариева, Божидар Рахнев, Денислав Джелепов, Галина Ледлова.

Днес стана ясно, че спектаклите на комичната опера "Слугинята-господарка" с Нети в главната роля на Серпина - на 4 юни и Нели Нечева - 5 юни ще се състоят на сцената на Държавния куклен театър-Стара Загора от 20.30 часа.

Причината за промяната на мястото на офиса, в който се развива действието в постановката на режисьора Славчо Николов, е настъпилото влошаване на метеорологичните условия през последните дни.

Обявеният предварително начален час 20.30 - не се променя, а закупените билети важат без необходимост от презаверка! "Слугинята-господарка" Ви очаква на 4 и 5 юни на сцената на Кукления театър!