За нас е невероятно удоволствие да бъдем в този ваш прекрасен град. С тези думи Лили Иванова отговори на аплодисментите на хилядната публика, която я посрещна на сцената на Летния театър в Стара Загора. Песента "Студ" даде начало на концерта на примата снощи, част от националното ѝ турне.

На сцената с Лили Иванова бяха музикантите от Li Orchestra - Ангел Дюлгеров - китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев - пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов-Чери – китари, Христо Михалков - бас китара, Орлин Цветанов - цигулка, Росен Ватев - ударни, перкусии и вокалното трио LaTiDa - беквокали.

Лили Иванова към публиката в Созопол: Благодаря Ви, бяхте невероятни (СНИМКИ/ВИДЕО)

В екипа са също Ангел Попов-Ачо - мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад - звук и осветление, и Николай Недеков – организация и връзки с обществеността.По време на концерта примата на българската естрада изненада Ангел Дюлгеров като му подари специална икона по случай неговия рожден ден.



Старозагорци се насладиха на вечните хитове на Лили Иванова и пяха с нея песните "Щурче", "Детелини", "Панаири", "Ветрове" и "Предупреждение". Концертът завърши с обичаната от поколения българи песен "Камино". 



Националното турне на Лили Иванова започна на 10 май в Благоевград. То включва 15 концерта в 13 града в страната. Следващите предвидени концерти са в Добрич на 4 септември, във Враца - 18 септември, Хасково - 20 септември, Русе - 20 ноември.



На 15 и 16 декември певицата ще има два последователни концерта в зала 1 на НДК. БТА е медиен партньор на турнето. Преди по-малко от година примата на българската естрада пя на сцената на Летния театър в града на липите.



С нейния концерт беше открита най-голямата сцена на открито в сърцето на емблематичния парк „Митрополит Методий Кусев“, която беше изцяло реновирана по време на мащабен ремонт. 
Павлина Дудева, БТА