Временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Бъкстон“ и м. Гърдова глава, съобщиха от „Софийска вода”.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове в жк. „Бъкстон“ и м. Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: бул. „Александър С. Пушкин“, ул. „Камчатка“, ул. „Габровница“, река „Боянска“ и ул. „Вихрен“, ул. „Голям Братан“, ул. „Ветрушка“, бул. „Цар Борис III“ и бул. „Никола Петков“.

Високата цена на тока е на път да удави ВиК сектора у нас

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър С. Пушкин“ на кръстовището с ул. „Маринковица“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.