"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. „Йордан Хаджиконстантинов“, жк. „Надежда“ II се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: жк. „Надежда“ II

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Йордан Хаджиконстантинов“ и ул. „Дравски бой“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. „Стоян Тодоров“, село Негован се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:03 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Емануил Александров“ от ул. „Стоян Тодоров“ до ул. „Училищна“, ул. „Труд“ от ул. „Стоян Тодоров“ до ул. „Училищна“, ул. „Стоян Тодоров“ от ул. „Емануил Александров“ до ул. „Калев бряг“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Стоян Тодоров“ и ул. „Емануил Александров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.