Лили Иванова ще пее тази вечер в "Арена Шумен". Началото на концерта е в 20:00 часа.

Събитието е само два дни след като най-голямото име в българската музика зарадва своите почитатели във Велико Търново. Концертът е част от национално турне, чийто медиен партньор е БТА. То започна от Варна в началото на септември.

Шумен има специално място в сърцето на Лили Иванова. При всяко от своите предишни гостувания в родния град на Тодор Колев (1939-2013) - и през 2015, и през 2019, тя поднася цветя и се покланя пред паметника на големия български актьор, неин добър приятел и колега. Още се помни паметното гостуване в шоуто на Тодор Колев по БНТ, в което Лили, която е учила за медицинска сестра се опита да бие инжекция на водещия.

Лили Иванова подари незабравима емоция на великотърновската публика (ВИДЕО/СНИМКИ)

След Шумен, Лили Иванова ще пее на 17 ноември - в Русе. На 14, 15 и 16 декември са финалните три спектакъла в зала 1 на НДК.

Всички концерти на Лили Иванова ще бъдат организирани в съгласие с противоепидемичните мерки, актуални към датата на всяко събитие.

За Шумен важи заповедта на министъра на здравеопазването, която предвижда задължителното зелен сертификат (за лица над 18 години) за ваксинация, преболедуване или негативен тест за ковид - PCR (направен до 72 часа преди началния час на събитието) или антигенен тест (направен до 48 часа преди началния час на събитието).

За улеснение, шуменската лаборатория "Ноневи" на ул. "Любен Каравелов" 22 ще работи с удължено работно време - до 19:30 ч. Цената на антигенния тест е 10 лева.

Наскоро Лили Иванова издаде нов миниалбум, наречен "Чуй душата ми". Новите песни от него ще огласят "Арена Шумен" тази вечер, заедно с най-големите хитове на Лили. Музикантите до нея, както в албума, така и на сцената, са Ангел Дюлгеров - китари, Орлин Цветанов - цигулка, Веселин Веселинов-Еко - контрабас и бас китара, Росен Ватев - ударни, и вокалното трио "ЛаТиДа" - беквокали.

 
БТА