/ Thinkstock/Getty Images
Движението по околовръстната улица „Стоян Ангелов“ в Пазарджик в участъка й от бул. „Георги Бенковски“ до ул. „Осми март“ се ограничава за всички превозни средства заради дълготрайни ремонтни дейности, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Задръствания на пътя Асеновград-Чепеларе заради обрушване на скали

Там предстои основна подмяна на настилката, като преди това ще бъде положен нов водопровод. При строителство в едното платно преминаването ще става в другото, като ще бъдат обособявани ленти за движение в двете посоки. Пълно затваряне не се предвижда.

Затварят пътя Средногорци-Рудозем до 4 юли

С повишено внимание и съобразена скорост да се пътува по отсечката от Панагюрище до Панагюрски колонии от километър 75+475 до 75+525, където има пропадане на банкета, призовават от агенцията. Мястото е обозначено с пътни знаци. Очаква се проблемът да бъде отстранен до 30 септември.

Заради ремонти: Шофирайте внимателно

По пътя Сърница-Каратепе от километър 26 до 45+500 пък се прави профилактика на банкети и вадене на ивици. Срокът също е до 30 юни, а препоръката е в този участък
придвижването да става с повишено внимание и съобразена скорост.

Ограничения заради ремонти по пътищата в Пазарджишко

Остава в сила и ограничението за моста на изхода на село Бошуля към град Ветрен. По него е забранено преминаването на автомобили с тегло над 10 тона. За тях е определен обходен маршрут Пазарджик-Звъничево-Септемврийски ханчета-Септември-Бошуля.

Заради дъждовете в няколко участъка е повишен рискът от падащи камъни - Пещера-Батак-Широка поляна, Варвара-гара Костандово, Юндола-Голямо Белово.