Редица ограничения за движение на моторни превозни средства, в Смолянско. От днес до петък, от 8:00 до 17:00 часа, поетапно ще се спира движението на автомобили по пътя Асеновград-Чепеларе.

За шофьорите: Чистят тунелите между Асеновград и Чепеларе

Причината е в  почистване на паднали камъни зад предпазната мрежа на крайпътните скатове. Автомобилите ще се пропускат в интервали от 30-40 минути, веднага след отстраняване на скалната маса.

Затварят пътя Средногорци-Рудозем до 4 юли

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация, коментират от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Заради ремонти: Шофирайте внимателно

От днес до четвъртък, от 6:00 до 8:00 часа и от 18:00 до 20:00 часа, преминаването през пътната отсечка Средногорци-Рудозем ще се регулира със светофарна уредба.

Ограничения заради ремонти по пътищата в Пазарджишко

Обходният маршрут е по направлението: Средногорци - Смолян (кв. "Устово" - кв. "Райково") - Рудозем и обратно. Причината за въвеждането на ограничението са ремонтни дейности.

В интервал между 20 и 40 минути се затварят през деня и определени пътни участъци по направлението Девин-Михалково-Кричим. Въведената временна организация на движение при извършване на строителни дейности по уширение на пътния габарит.