/ ОДМВР-Пловдив
Дилър на кокаин арестуваха полицаи от РУ - Труд край Пловдив. Пласьорът бил спипан в момент на сделка, докато продавал 4 дози с общо тегло 3 грама. 

Според запознати цената на 1 грам кокаин се търгува за около 150 лв. 

Операцията по задържането се провела на бензиностанция край Пловдив. 40-годишният криминално проявен мъж, наел автомобил, за да се придвижи до село Рогош и да снабди свои клиенти с дрога.

Трима души с дрога арестувани в Карловско (СНИМКИ)

При последвалия обиск в жилището на пласьора под тепетата, униформените от РУ - Труд открили и иззели още 1 грам кокаин. Според запознати 1 грам кокаин се търгува на цена около 150 лв.

ОДМВР-Пловдив

Арестуваният е стар познайник на полицията. В системата на МВР срещу него има 4 заявителски материала - три от тях са за кражби и обсебване. Последното му изтърпяно наказание е за ефективна присъда от 1 година затвор заради продажба на наркотици на територията на София през 2009 г.

Арестуваха семейство в Столипиново, търгувало с дрога (СНИМКИ)

След днешната акция с постановление на Окръжна прокуратура на дилъра наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" до 72 часа. Повдигнато му е и обвинение за разпространение на наркотични вещества.