/ Община Плевен
Плевенският ХК „Полюс - ТМ” стана шампион на България при юношите младша възраст до 14 години като надви на финала с 33:29 срещу ХК „Пирин 64”.

Хандбален клуб “Левски” стана носител на купата на зона „Мизия“ при юноши до 14 години

Плевенските таланти, водени от треньорите и президента на клуба Антон Георгиев, бяха гости в началото на оперативното заседание на ръководството на Община Плевен днес.

Община Плевен

Момчетата надвиха убедително всичките си противници, въпреки че всички състезатели са с една или две години по-малки от те зи в другите отбори.

Площадка за спорт на открито ще бъде изградена в парк „10 декември”

Плевенчани за втори път печелят титлата, след като през 2018 г. станаха шампиони на България при 12-годишните. Тези момчета заслужават нашата похвала и уважение, защото станаха републикански шампиони, те отстояват спортната слава на Плевен и имат огромен потенциал, поздрави ги кметът Спартански.

Той благодари на треньорите и целия ръководен състав, а на тима пожела здраве и нови успехи. В знак на признание за постигнатото, г-н Спартански връчи плакета на кмета на президента на клуба Антон Георгиев и обеща съдействие за участие в следващи надпревари.

УС на ОФК "Спартак"-Плевен с благодарност към футболисти и треньори за влизането в Б група

В отговор шампионите благодариха за подкрепата и помолиха кмета за съдействие пред държавните институции за зала в Плевен, в която да провеждат тренировки в по-добри условия.