/ Ани Кръстева
1 925 лв. са събрани до момента от инициативата „Смет за пътуващ театър”, организирана от Обединен детски комплекс, със съдействието на община Кюстендил. 953 лв. от тази сума е спечелена за каузата от предадените на вторични суровини отпадъци за рециклиране.

С успех продължава кампанията „Смет за пътуващ театър”

972 лв. е събраната сума от дарения на фирми и организации, от кутиите в театъра преди изиграните вече 2 представления от театралната трупа и от благотворителния базар в Езикова гимназия, каза пред Дарик ръководителят на трупата Ани Кръстева. Кампанията продължава до края на седмицата.

Деца от детска градина "Май" с над 20 кг пластмаса за "Смет за пътуващ театър”

“Днес коригирахме и искането си за финансова подкрепа от Общинския съвет, като го намалихме от 1000 на 500 лв. Средствата, които събрахме ще бъдат за разходите за пътуване и нощувка на 19- те деца. Храненето се поема от родителите им. Разходите за мен, медицинското лице и шофьора ще се поемат от бюджета на ОДК”, коментира Кръстева.

„Смет за пътуващ театър” утре на цирковата площадка

Ръководителят на театралната трупа към ОДК-Кюстендил отново благодари от сърце на всички, които подкрепиха кампанията, за да участват талантливите деца в Националния ученически театрален фестивал „Климент Михайлов”, от 9- 16 юни в Русе.

Театралната школа на ОДК с кампания- Не за пари, а за смет

Трупата, с ръководител Ани Кръстева вече представи достойно града ни на два престижни фестивала, с 3 пиеси, две от които бяха представени при огромен успех  в общинския театър.Третата ще е на 29 май- мюзикъла Храбрият оловен войник, от 17:30 часа.
Дарик- Кюстендил