кампания
кампания / netinfo
1 124 лв. са събрани до момента от инициативата „Смет за пътуващ театър”, организирана от Обединен детски комплекс, със съдействието на община Кюстендил. Пункт за събиране на отпадъци бе организиран днес на цирковата площадка. Събраните средства ще бъдат използвани за участие в театрален  фестивал. Тя е в подкрепа на младите кюстендилски театрали от школата на ОДК. Трупата, с ръководител Ани Кръстева вече представи достойно града ни на два престижни фестивала, с 3 пиеси, две от които бяха представени при огромен успех  в общинския театър.Третата ще е на 29 май.

кампания
netinfo



Младите театрали имат покана за участие в Националния ученически театрален фестивал „Климент Михайлов”, от 9- 16 юни в Русе. Те търсят съдействие от кюстендилци, всички фирми и институции, като молят- НЕ ЗА ПАРИ, А ЗА СМЕТ.

кампания
netinfo



„Благодаря на всички, които ни помагат. От сутринта много хора ни носят отпадъци. Децата виждат, че хората са добри и ни помагат една детска мечта да се осъществи. Днес приключва пика на кампанията. Събраните боклуци ще бъдат предадени. Ще продължим кампанията с помощта на наши приятели от различни фирми, които също ще ни дадат боклук. Надявам се, че ще успеем да съберем пари за пътуването”, заяви ръководителят на трупата Ани Кръстева.

кампания
netinfo

кампания
netinfo

кампания
netinfo