Според Иво Атанасов, след Манолова на БСП й трябва Моуриньо
Според Иво Атанасов, след Манолова на БСП й трябва Моуриньо / Дарик Кюстендил, архив
Според Иво Атанасов, след Манолова на БСП и трябва Моуриньо
51360
Според Иво Атанасов, след Манолова на БСП и трябва Моуриньо
  • Според Иво Атанасов, след Манолова на БСП и трябва Моуриньо

Иво Атанасов е готов да участва в изборите за председател на БСП- Кюстендил, ако в партията има желание за победи.

"Не виждам обаче такова желание и това е по- страшно от срива настъпил през последните години. Оставих партията с първи по процент за БСП резултат в България, а сега сме на трето място в общината. Не смятам да споделям възторга от поредната загуба", заяви Иво Атанасов в интервю за Дарик- Кюстендил.

Бившият депутат и секретар на президента Георги Първанов смята, че отговорността трябва да се поеме от лидера, а това през последните години бе Мая Манолова.

"Това е като при футболния отбор. "Челси" смени португалския треньор и ще тръгне напред, ЦСКА върна Стойчо Младенов. На театъра му трябва добър режисьор, а на оркестъра- добър диригент", коментира Иво Атанасов.

Мая Манолова обяви, че БСП ще участва на новите избори за Общински съвет в Кюстендил със същата листа, както на касираните избори.

"Това е политическо решение, дали БСП да тръгне с доказано губеща листа, която е на 3- то място. Като казваш, че ще участваш със същата листа, казваш на хората, че не искаш победата", каза още пред Дарик Иво Атанасов.