/ netinfo
На заседанието на 26 януари ОбС-Дупница ще освободи доц. Димитър Недин от поста управител на общинската болница. Това става ясно от последната докладна в дневният ред, тогава ще се гласува и удължаване на срока за прием на документи за управител на лечебното заведение. Предложението е обсъдено снощи на председателски съвет.

Продължава търсенето на управител на общинската болница в Дупница

Причините са освобождаването от поста са, че не се е явил на последния конкурс, а на предишните два не е получил достатъчно добра оценка. Припомням, че в началото на седмицата по времена протеста на медиците доц. Недин заяви, че няма да се кандидатира за управителя, освен това няма да изпълнява мерките посочени в одитния доклад, изготвен от група общински съветници и приет от ОбС на заседание в края на миналата година.

ОбС Дупница прекрати конкурса за управител на болницата, но не обяви нов

Председателят на ОбС Емил Гущеров обясни, че до избора на управител длъжността ще се изпълнява от прокуриста Мария Петрова, която все още не е вписана в Търговския регистър и зам. управителя на болницата д-р Йордан Никулчин, който е и общински съветник.