Цветан Цветанов в Сапарева баня :" За нас всички общини в България са важни"

Цветан Цветанов в Сапарева баня : За нас всички общини в България са важни
Цветан Цветанов в Сапарева баня : За нас всички общини в България са важни / ГЕРБ- Кюстендил

ПП ГЕРБ не дели общините, за нас всички общини в България са важни. Това заяви в Сапарева баня вицепремиерът и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. Повод за посещението му бе отчетно-изборното събрание на структурата на ГЕРБ в курортната община. На него присъстваха още административният секретар на партията Цветомир Паунов, областният координатор на ГЕРБ и народен представител Валентин Микев, депутатите Емил Гущеров и Кирил Калфин, областният управител Любомир Анчев.

„Вие сте хората, които ще определят кой да бъде кмет и кои общински съветници да ви представляват тук. Сапарева баня е важна за нас община така, както са и всичи останали общини в страната ни. Тези избори ще бъдат Рубикона за България", допълни Цветанов. По отношение на нападките на БСП, Цветанов подчерта, че е налице поредният популистки ход от страна на опозицията. „Аз съм с изключително големи съмнения и по отношение на политическите партии през тези 20 години и тези, които ни управляваха през този период от време. И някой зададе ли си въпроса кой всъщност създаде Октопода"?, допълни Цветанов и обърна внимание на факта, че след встъпването на власт на ГЕРБ е неутрализирана тежката престъпност.  „Промених цялата конфигурация и организация на работа в МВР. От момента на задържането на групата за отвличания вече няма нито един такъв случай. Днес страната ни е в изключително тежко състояние в резултат на управлението на БСП през последните четири години. Изключително тежко е състоянието и по отношение на миграцията, хиляди млади хора напуснаха страната ни. Днес, две години след началото на нашето управление, трябва да си направим равносметка за това какво трябва да се направи. По моя информация само в Испания има 350 000 българи, много от тях вече са се устроили там. Аз ще бъда спокоен, когато младите хора започнат да се завръщат в страната ни", каза още Цветанов.

Отчетно-изборното събрание протече с номинации за общински ръководител, членове на общинското ръководство и организационен секретар на ПП ГЕРБ в община Сапарева баня. Предложенията ще бъдат разгледани от Изпълнителната комисия на партията.