„Време е бизнесът да излезе от политиката, казва в интервю Николай Сираков
„Време е бизнесът да излезе от политиката, казва в интервю Николай Сираков / 100 вести

„Време е бизнесът да излезе от политиката", казва в интервю за вестник „100 вести" днес Николай Сираков, областен управител на Габрово. Нещата са много по- прости. Цялата Библия, която ръководи нашето християнско общество в България, както и всички религии на любовта се водят от едни принципи, казани по различен начин. На нас са ни дадени десетте Божи заповеди, това са десет добродетели. Не е необходима сложна стратегия, за да управляваш една държава. Трябва всеки политик да си припомня тези десет заповеди и да ги прилага.

Вестникът предлага още едно голямо интервю - с доц. д-р Светла Димитрова, директор на ЕМО „Етър", която споделя: „Чувствам подкрепата на ръководството на Габрово и това ме прави по-смела в мечтите".

От вестника става ясно, че организацията ИМКА възстановява дейността на Младежкия информационно-консултативен център в Габрово.

Фолклорният танцов ансамбъл „Сивек" при НЧ „Габрово - 2002" получи покана от Международния фестивал за културен обмен - Сурин, Тайланд, е друга новина от днешния брой на вестник „100 вести".