Общински съвет Добрич
Общински съвет Добрич / Дарик Добрич
Общински съвет Добрич провежда редовно заседание, в което са включени за разглеждане 18 докладни. От администрацията искат одобрение за поемане на общински дълг в размер на 11 млн.лева, както и за кандидатстване с проектно предложение „За моето бъдеще” по ОП „Региони в растеж”.
 
Ще бъде допълнена Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост за 2017 година и ще се разгледа предоставянето на помещения на политически партии, които имат представителство в новото НС. От ГЕРБ, ДПС и Атака искат запазване на офисите, които ползват досега, от НФСБ и „Възраждане“ са подали искане за предоставяне на клубна база от Общината.
 
Временната комисия, назначена да проследи финансовото състояние на „ДКЦ – ІІ – Добрич” ЕООД и ще представи доклад на сесията и предложение за стабилизиране на дружеството и обезпечаване на установените публични вземания.
 
В дневния ред предстои и избор на Комисия по предложенията за удостояване със званието „Почетен гражданин на град Добрич” за срока на мандата на Общински съвет.