Коледната елха в Каварна
Коледната елха в Каварна / kavarna.bg
Кметът на Община Каварна Нина Ставрева отправя поздрави в навечерието на светлия празник Рождество Христово и настъпването на Новата 2018 година. Тя изразява сърдечни пожелания за много здраве, любов и благоденствие в домовете на каварненци.

"Всяка година магията на Коледа ни събира от всички краища на страната и света край бащиното огнище. Неговата топлина ни сгрява и ни дава сили да продължим. Пазете я и я предайте на своите деца. Така, както са ни я завещали дедите ни. В святата Коледна нощ отворете сърцата си за доброта и разбирателство, милосърдие и човещина, обич и оптимизъм.
 
И нека, когато си пожелаваме повече успехи през Новата година, не забравяме, че успехът е постижим, само ако работим заедно. Всички ние – местна власт, граждани и бизнес, да обединим усилията си в името на общата ни цел – развитието на нашата община и бъдещето на децата ни.

Нека през Новата 2018 година се сбъднат желанията и мечтите ни! Бъдете здрави и благословени! Весели празници!", казва в посланието си кметът на Каварна Нина Ставрева.