Единствената флоат кабина в България е в Център "Халомедика"
Единствената флоат кабина в България е в Център "Халомедика" / netinfo
Единствената флоаткабина в България лекува ставни болки, психично напрежение и стрес и дава усещане за пълен рестарт на тялото
Щастие. Вероятно това е най-точната дума, която описва усещането след час прекаран в флоаткабината за плаване. Болките в тялото намаляват, а понякога е нужен дори 40-минутен престой в кабината и за да отшумят напълно. Но усещането за радост не идва само от това. Флоат кабината е известна с това, че осигурява пълен рестарт на тялото ни при стрес, умора, напрежение и психически стрес. 
Единствената за момента в България спа услуга, известна още като капсула за плаване се намира в Бургас, в Център за релакс и подобряване на здравето "Халомедика", които са и първите за страната, въвели солните стаи като услуга.
Действието на флоат кабината е многостранно, но може би най-много се използва по света, заради зареждащият с енергия ефект и подобряването на психичното здраве. Известна е още като кабина за рестарт на ума. В нея тялото се носи върху вълни от Мъртво море, а усещането е почти медитативно. 
Ефектите от тази процедура в капсулата, която трае не повече от час, са много. Действа мощно при ставни болки, дава жизнена енергия и настроение, най-вече преборва силния стрес и умората. Повече за услугата, можете да разбере на halomedica.bg или на място Центъра на адрес ж.к. "Братя Миладинови", бл. 57 до вход 7.