Малката ми дъщеря беше убедена, че ще има правосъдие, но ужасно се разочарова“, каза в ефира на Нова телевизия Дияна Петкова.
Малката ми дъщеря беше убедена, че ще има правосъдие, но ужасно се разочарова“, каза в ефира на Нова телевизия Дияна Петкова. / netinfo
Дияна Петкова след съдебното решение: 4 500 лева глоба?! Трагично е!
"Чувствам се ритната втори път. Казвала съм го много пъти, истинското възмездие е в паричното обезщетение и ще го търся" - С тези думи Дияна Петкова-камериерката, която получи ритик в главата от шведски турист във фоайто на хотел в Слънчев бряг, коментира в ефира на Нова телевизия решението на Районния съд в Несебър, който вчера наложи глоба от 4 500 лева на чужденеца.

Камериерката, ударена от швед: За мен истинското възмездие е паричното обезщетение (ВИДЕО)

Припомняме, че с решение на районните магистрати нападателят - Ралф Сунгер /на 53 г./ бе освободен от наказателна отговорност за престъплението и му бе наложена само административна санкция.

Дияна не крие разочарованието си от съдебното решение.“ Знам каква е ситуацията в България. Трагична е. Не може да вярваме на съдебната система и на държавните институции“, коментира тя.

Старт на делото "Сундберг": Шведът пак се разкайва в съда

"Малката ми дъщеря беше убедена, че ще има правосъдие, но ужасно се разочарова“, допълни Петкова.

"Работя и изкарвам пари по честен път", заяви камериерката.  Искам да използвам ефира ви да потърся работа. На мен ми харесва да съм камериерка и бих започнала отново такава работа. Така че ако някой иска нека се свърже с мен и да ме наеме", каза тя.