/ Gulliver/Getty Images
Репортерката Джени Суши, която предяви иск към Кубрат Пулев за сексуален тормоз, е твърдо решена да прибере тлъсто обезщетение. Ако българският професионален боксьор бъде признат за виновен, сумата ще надхвърли значително спечеленото от него от първия му мач в САЩ. Кубрат Пулев се изправи срещу Богдан Дину, за което според изданието е заработил за своя триумф 250 000 долара.
 
Изданието World Boxing News отново обърна внимание на скандала около Кобрата.
 
Кубрат Пулев няма да спира с бокса заради Джени Суши

Джени Суши, която обяви, че целувката на Кубрат Пулев е нанесла сериозни травми върху психиката й, търси обезщетение от 600 000 долара. Репортерката иска да спечели 300 000 долара,  а останалите 300 000 са за адвокатски хонорари. Американската журналистка нае изключително скъп специалист, който да защитава правата й - Глория Олред, пише Gong.bg.
 
Изслушването на Калифорнийската атлетическа комисия ще определи дали Кубрат Пулев ще получи лиценз за мач.
 
Заради движението #МеТоо в САЩ, а и разпространението му в цял свят, Кубрат Пулев има основания да се притеснява за случилото се. Видео доказателства, както и показания на свидетели ще бъдат разгледани.
 
Кобрата пред „Билд“: Джени дойде при мен и каза, че след боя ще вдигнем купон (ВИДЕО)

Решен да не плаща баснословната сума по-голяма от половин милион долара на Джени Суши, боксьорът и неговият щаб твърдят, че има сериозна доза провокация от страна на репортерката. Адвокатите на Кубрат Пулев твърдят още, че той е загубил и сериозно количество кръв по време на мача с Богдан Дину, както и че е получил удари в главата, което може да е оказало влияние при интервюто.
 
В последствие, след разразяване на скандала от страницата Pulev Sport разпространиха ексклузивни кадри от купона след мача. На тях се вижда Джени Суши танцува в скута на един от приятелите на българския боксьор, чието лице остава замаскирано на кадрите.

Ще се превърне ли Джени Суши в кошмара на Кубрат Пулев? (СНИМКИ/ВИДЕО)

Всичко тръгна от наглед една безобидна целувка след интервюто на репортерката с Кубрат Пулев. Първоначално репортерката подходи с усмивка и дори благодари на боксьора, но след намесата на главния редактор на медията ѝ Майк Диксън, се стигна и до ангажирането на Глория Олред и делото срещу българина.
gong.bg