Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев направи кратък коментар пред германския вестник „Билд” за случката с американската репортерка Джени Суши.

След мача с румънеца Богдан Дину Пулев я целуна и това доведе до разразяване на скандал в САЩ, предава 24 часа“.

Заради въпросната целувка лицензът на Кубрат Пулев за мачове в Калифорния беше отнет вчера. Той ще трябва да се яви на изслушване пред Атлетическата комисия към щата Калифорния на 14 май, за да обясни поведението си. Джени Суши от своя страна, обяви, че се е почувствала унизена и нае един от най-добрите адвокати в САЩ по подобен тип дела - Глория Олред.

„Нямам вина, през кариерата си съм дал десетки хиляди интервюта. Всеки ме познава като любезен и вежлив човек. Жената дойде при мен при тегленето на кантара и каза: „След боя ще вдигнем купон“, споделя Пулев пред репортера на „Билд” Йорг Лубрих.

Кубрат Пулев остава без състезателен лиценз в Калифорния, засега временно
 
„Тормозената“ Суши танцувала в скута на приятел на Кобрата

По-рано днес през деня видео, заснето часове след „целувката на раздора“, беше публикувано на страницата Pulev Sport във Facebook.

На кадрите се вижда как Джени Суши се забавлява в компанията на българина след мача му с Богдан Дину.

Във видеото тя танцува в скута на мъж, гост на партито след победата на българския боксьор. В клипа се вижда, че Пулев е в непосредствена близост до репортерката, която го обвини в сексуален тормоза. Присъствието му обаче видимо по никакъв начин не притеснява Джени.

Кадрите са публикувани с текст „03:00 ч. сутринта, няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!“.
 
 

03:00 ч. сутринта, няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!

Публикувахте от PULEV SPORT в Събота, 30 март 2019 г.


 
Тази жена не е мой тип. Не се страхувам. Имам още видеа, ако се налага”. Това заяви още Кубрат Пулев пред германския вестник „Билд”.
 
Пулев отрича категорично твърдението на репортерката Джени Равало, че малко след целувката я е сграбчил за задните части.
 
Цената на целувката: Какво ще стане с кариерата на Кубрат Пулев? (ВИДЕО)
 
Германският треньор на Пулев Ули Вегнер също говори пред „Билд”.
 
Бях точно до тях. Беше след мача. Кубрат даде интервю на красивата и любезна дама. Да, и после я целуна. Това бе израз на емоция", разказва 76-годишният специалист.

Ще се превърне ли Джени Суши в кошмара на Кубрат Пулев? (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
Той също отрича Пулев да е хващал Джени за задните части.