Ашли Джъд
Ашли Джъд / Guliver/Getty Images, архив
Актрисата Ашли Джъд планира нова автобиографична книга, където ще опише подробно сексуалния тормоз, на който твърди, че е била подложена от Харви Уайнстийн, съобщи Контактмюзик.

Джъд, която е на 49 години, ще изложи прямо обвиненията си срещу продуцента в изданието. Вътрешни източници казаха пред в. "Ню Йорк пост", че предварителната сума, която издателите ще предложат за придобиване на правата върху него, може да надхвърли 1 милион щатски долара.

Полицията събира доказателства за арест на Уайнстийн за изнасилване

Първите мемоари на филмовата звезда, озаглавени "All That Is Bitter & Sweet", описват детството й с майка й Наоми и сестра й Уинона. Те се превърнаха в бестселър.

Миналия месец Ашли Джъд разказа, че се е измъкнала от сексуалните посегателства на Харви Уайнстийн, като е сключила сделка с него - ако спечели "Оскар" в негов филм, ще отстъпи.

Нови обвинения срещу Харви Уайнстийн, продуцентът се надява на втори шанс

След като поставила това условие, тя избягала от хотелската стая, където преди две десетилетия влязла като млада актриса за бизнес среща. Уайнстийн първо предложил да й направи масаж, а когато тя отказала, я помолил тя да му направи.

Ашли Джъд беше сред първите жени, които обвиниха Харви Уайнстийн в сексуален тормоз. В Лондон, Ню Йорк и Лос Анджелис вече разследват продуцента за изнасилвания.
БТА