Алфата принуждава Вал да попречи на Ани да спечели
Третото изпитание в „The Ultimate Nerd Challenge” изправя един срещу друг най-запалените нърдове в битка за победата, а Ани неочаквано започва да се чувства привлечена от Вал. За да запази тайната на Валери, Алфата го принуждава да саботира Ани. Как ще се развие играта, гледайте в новия епизод на „Новакът“ във Vbox7.com .

Алфата
NOVA

След като печели първия кръг в надпреварата, Ани има амбицията да надвие нърдовете в състезанието на “Dungeons & Dragons“ и започва смело с първия ход. В типичния си комичен стил, Жеко се опитва да вдигне духа на компанията, но е първият, отпаднал от борбата за ценната трета точка. Вал показва изненадваща находчивост и потушава напрежението между Ани и Алфата. „Новакът“ с изненада започва да установява, че чувствата му са споделени и единствената дама сред нърдове е привлечена от него. Как ще се развие ситуацията, не пропускате във Vbox7.com.

Ани
NOVA

Алфата, който единствен знае тайната на Вал, му поставя ултиматум – за да не разкрива пред останалите, че Валери всъщност не е геймър, „новакът“ трябва да саботира Ани. Играта изглежда предопределена, но кой ще се смее последен, гледайте в новия епизод на първия български сериал за гейминг.

Жеко
NOVA

Кой ще победи в третия кръг от състезанието за нърдове? Как ще се развият отношенията между Ани и Вал? Какво е следващото предизвикателство пред геймърите? Не пропускайте да разберете отговорите в „Новакът“ във Vbox7.com.

Не пропускайте всяка сряда нов епизод на „Новакът“ във Vbox7.com.