Новото предизвикателство се оказва фатално
Състезанието за най-запалените геймъри продължава с трето вълнуващо предизвикателство пред нърдовете – популярната настолна игра “Dungeons & Dragons“. Какво ще се случи и как Алфата ще разкрие тайната на Вал, гледайте във Vbox7.com.

Новакът
NOVA

Вал прекарва безсънна нощ в опит да разучи правилата на настолната игра от третия кръг на надпреварата за нърдове и геймъри. Водещият на състезанието Константин Кънев е заместен от Йордан - собственик на апартамента, в който групата живее по време на „The Ultimate Nerd Challenge”. Защо Данчо не е поддръжник на състезанието, не пропускайте във Vbox7.com.

Ани
NOVA

Играта започва, като всеки от нърдовете трябва да избере своя герой. В типичния си колоритен стил, Жеко избира да бъде елф, Алфата се спира на тъмен магьосник, а Ани – на войн с брадва. Изборът на Вал предизвиква учудените погледи на геймърите.

Новакът
NOVA

Алфата започва да подозира „Новакът“ и го подлага на разпит. Как Вал ще се измъкне от ситуацията и как Алфата разкрива дълбоко пазената тайна на „Новакът“ - гледайте в новия епизод на „Новакът“ във Vbox7.com.

Не пропускайте всяка сряда нов епизод на „Новакът“ във Vbox7.com.