Враждата между Алфата и Вал се задълбочава
Забавен ден с много смях, но и фатални грешки на Вал очаква нърдовете във второто предизвикателство в „Новакът“. Кой ще стане вторият победител в състезанието за геймъри и защо победата е служебна, гледайте в новия епизод на комедийния сериал във Vbox7.com

След напрегнат първи рунд и точка преднина за Ани с никнейм Dark Slayer, новото предизвикателство пред геймърите е настолната игра Ticket To Ridе. Алфата изпитва все по-големи съмнения в уменията на Валери. В опит да го накара да се разкрие, амбициозният геймър дава правото за първи ход на Вал. Как комедийният герой с кодово име Постер ще успее да се измъкне от ситуацията и каква фатална грешка допуска, гледайте първо във Vbox7.com.

Вал
NOVA

Вал успява с хитрост да се включи в играта, която никога през живота си не е чувал, но минута невнимание отново ще го превърне в черната овца сред групата от нърдове. Какво ще се обърка и какво решение ще вземе водещият на състезанието „The Ultimate Nerd Challenge” Константин Кънев, не пропускайте в „Новакът“.

Новакът
NOVA

Как ще завърши втората надпревара в състезанието и защо победата ще бъде служебна? Защо враждата между Вал и Алфата се задълбочава, проследете в новия епизод на „Новакът“ във Vbox7.com.

Не пропускайте всяка сряда нов епизод на „Новакът“ във Vbox7.com.