Коя е поредната жертва в интригата на Габриела?
Изабела се опитва да скрие чувствата си към Ники, Дани има възможност да изнудва Марти, а Алекс получава приятна изненада. Ще се превърне ли Марти в косвена жертва на чужда война? Не пропускайте да видите в новия епизод на „Следвай ме“ първо във Vbox7.com.

Тайната връзка между Изабела и Николай се задълбочава все повече. Това изчерпва търпението на Ники и той е готов да признае чувствата си към влогърката пред всички. Докато Изабела се опитва да направи своя избор, настоящата ѝ половинка Дани разкрива дълго пазената тайна за самоличността на Марти. Тази информация се оказва силен коз в ръцете му и е готов да я използва в подходящ за него момент, без да се поколебае.

Следвай ме
NOVA

В отношенията на двете двойки е облачно, но слънцето свети силно над Алекс. Модното гуру е на седмото небе от щастие, след като Крис се появява изненадващо на зеленото училище. Какво ще разбере Алекс за Крис, не пропускайте да видите първо във Vbox7.com. Междувременно Габи все повече ангажира свободното време на Катя и това я отдалечава от Петьо.

Ще се отдадат ли Ники и Изабела на чувствата си? Как ще се развие връзката на Алекс и Крис? Кой ще се окаже жертва на игрите на Габи? Не пропускайте да разберете в третия епизод на „Следвай ме“, първо във Vbox7.com

Може да следите „Следвай ме“ всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.