Кое ще вземе превес – умът или сърцето, гледайте в първия за сезона епизод на хитовия уеб сериал
Ники и Изабела се опитват да изяснят отношенията си, но ще успеят ли да разрешат ситуацията, без да разбият нечие сърце? Отговорът на този въпрос се крие в премиерния епизод на уеб сериала „Следвай ме“ първо във Vbox7.com .

Всички с трепет стягат багажа и заминават за вълнуващо зелено училище. Без да подозират какво ще им донесе това преживяване, Изабела и Ники взимат със себе си и половинките си. Йоан е с Петя, Катя с Петьо, единствено Алекс заминава сам. Защо любимият на модното гуру Алекс отказва да се присъедини, не пропускайте да разберете в премиерния епизод на „Следвай ме“.

Предизвикателствата на зеленото училище започват още в момента, в който учениците се разпределят по стаи. Марти е с Изабела, Петя с Катя, но с кого ще съжителстват Дани и Ники през следващите дни вижте първо във Vbox7.com .

В компанията на двойките цари хармония, която предстои да бъде разрушена от появата на Габриела (в ролята Биляна Лазарова). Габи е едно от най-популярните момичета в нейното училище и по случайност се оказва позната на Катя. От къде се познават и защо присъствието на Габриела всява смут в компанията на влюбените двойки?

Следвай ме
NOVA

Защо Габриела обявява война на Изабела и компания? Кой от любимите ни герои се поддава на изкушението на сърцето? Не пропускайте да разберете в премиерния епизод за четвърти сезона на уеб сериала „Следвай ме“, първо във Vbox7.com

Може да следите „Следвай ме“ всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.