/ Istock
Специализирани уъркшопи и обучителни сесии с топ лектори на световно ниво очакват посетителите на 23-и и 24-и октомври в НДК
По-малко от месец остава до Future Forum. Мащабното събитие за кариерно и личностно развитие ще се проведе на 23-и и 24-и октомври в НДК, където ще посрещне световните имена и признати авторитети в областта на мотивационните лекции: световния експерт от екипа на Саймън Синек в „Оптимизъм“ – Хийт Слоунър; световно признатия авторитет в лидерството – Адам Мендлър; изследователя на креативността – Фредерик Харен;  новатора в областта на устойчивата мода и застъпник за личностно развитие – Сара Рати и изследователя, екстремен атлет, мотивационен лектор и трикратен рекордьор на Гинес Аш Дайкс.

Future Forum
Future Forum

Те ще бъдат в компанията на седем изявени български лектори с дългогодишен опит в различни сфери: една от най-бързите жени в света Ивет Лалова; успешния телевизионен продуцент Маги Халваджиян; кулинарния гуру шеф Иван Манчев; българския актьор, продуцент и режисьор със световни признания Юлиан Костов; изпълнителния председател на Webit Foundation д-р Пламен Русев, изпълнителния директор на дигиталната медийна и технологична компания Нет Инфо Александър Варов и професионалния лектор с ключова роля в бизнес средите на Централна и Източна Европа – Владимир Борачев.

Събитието, организирано от NOVA и Webit, ще предложи на посетителите различни възможности за разгръщане на пълния потенциал и трансформиране в личностен и професионален план. Присъстващите ще могат да придобият знания от първо лице, като се срещнат отблизо с лекторите в специализирани уъркшопи и обучителни сесии. Много от компаниите в България могат да използват този безценен шанс за обучения на екипите си за справяне с новите предизвикателства в съвременния бизнес.

Темите, които първото издание на Future Forum ще представи, са: развитие на лидерски умения, личностно израстване, стратегии за устойчив бизнес растеж, създаване на въздействащи разкази, изследване на креативността, инструменти за преодоляване на всяко препятствие, предизвикателства в бизнеса, свързване на професионалния ум с развитието на новите технологии и др. Цялата програма на Future Forum може да откриете ТУК.

Публиката ще бъде част и от кариерно изложение, за да се свърже директно с топ компании от различни сфери и изявени професионалисти. Работодателите, които ще се включат в изложението, ще могат да общуват директно и с потенциални служители.

Билети и повече информация за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg!