Има звезди, за които не подозираме, че  имат и скрити таланти в различни сфери. Някои от тях са имали музикална кариера, но никой не е разбрал за това, пише каналът "Stars News" във vbox7. Ето кои са те:

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон се е занимавала професионално и с музика. Да, тя дори има два албума, като първият излиза през далечната 2008 г. Въпреки че критиците първоначално са доста скептични, музиката ѝ е оценена като изненадващо добра, а албумите - брилянтни.
 


Джейда Смит

Днес тя може да е известна като не особено вярната съпруга на Уил Смит, както и като актриса, продуцент и телевизионен водещ, но зад гърба си има и музикална кариера. Под името Джейда Корън тя сформира метал групата Wicked Wisdom, където е вокал.
 


Приянка Чопра

Тя днес е актриса и модел, но в миналото си е била и певица. Това се случва доста преди да се събере с Ник Джонас, като има няколко сингъла. Най-известен е Exotic с Pitbull, но интересен факт е, че е записвала и саундтрак на боливудски филм.
 


Раян Гослинг

Той е имал група, чието име е било Dead Man's Bones. Заедно имат и албум, но едно от най-паметните му изяви, свързани с музиката, е на сцената на "Маскираният певец" в Южна Корея, когато изненадва буквално цялата нация, озовавайки се под една от маските. 
 


Лейтън Мийстър

Актрисата пуска няколко денс парчета в началото на миналото десетилетие. Разказва, че пее само за удоволствие, но по-късно издаде и албум. Твърде жалко, че Лейтън не продължи сериозно с музиката.