TikTok звездите доказват, че не са събитие за един ден и нападат други пазари, които със сигурност ще им донесат още слава, фенове и пари. Едни от най-големите онлайн звезди в платформата са се насочили към музиката и вече се борят за първи места и награди. Конкуренцията се очертава сериозна, но те се борят на всяка цена, за да бъдат топ, пише каналът "Music Virals" във vbox7. Ето кои тиктокъри станаха и музикални звезди:

Бела Порч

Бела е известна с това, че има едно от най-гледаните клипчета в TikTok, но това не ѝ стигаше и реше да стане певица. Дебютната ѝ песен се казва "Build a Bitch" и се завъртя в нета през май 2021 г., а към днешна дата парчето има близо 300 млн. гледания. Е, изглежда, че Бела определено знае как се прави бизнес и не се бави, а действа.
 

Неса Барет

Красавицата е само на 19 години, но вече е топ звезда. Тя също стартира с кратки клипчета в TikTok, който ѝ стана също тесен и изведнъж стана магията - оказа се, че и тя може да пее. Неса вече има няколко песни, които се радват на огромна популярност след Gen-Z.
 

Джейдън Хослер

Той е известен също и като Jxdn, само на 20 години и вече поп сензация. Дълго време и той бе топ тиктокър и се радваше на милиони фенове от цял свят, но през преломната 2020 г., направи завой в кариерата си и стана певец. Дебютът му е с парчето "Comatose" и се прие добре, но определено на този етап не е избухнал все още с нещо огромно, подобно на момичетата. П.С. Джейдън и Неса са гаджета и като двойка са супер успешни.