2020-а се оказа година, която промени много неща и това включва възрастта на хората, използващи най-популярното приложение на годината
До миналата година TikTоk беше приложение предимно за хора под 20 години. 2020-а се оказа година, която промени много неща и това включва възрастта на хората, използващи най-популярното приложение на годината, съобщава Vbox7. Ето и най-интересните профили на бумъри, които се развихриха в TikTоk.

Сър Антъни Хопкинс

В профила си в TikTоk Антъни Хопкинс има 2 милиона последователи. Актьорът показва, че дори на 83 години знае как да бъде в крак с тенденциите и да покаже на младите как се прави.

Баба Дрониак

Забавни видеа, в които танцува, приема предизвикателства, показва тоалета си или просто отговаря на въпроси, Grandma Droniak впечатлява всички с видеата си. 91-годишната тиктокърка вече е събрала почти 3 милиона последователи.

Чарълз Малет

Докато повечето бумъри участват във видеа на внуците си, Чарълз има свой собствен канал. В него показва различни предизвикателства, рецепти, а понякога участват и неговата съпруга и внучка. Профилът сharlesmallet има почти 5 милиона последователи.

Джуди Денч

Актрисата няма свой собствен профил в TikTоk, но успешно се развива в профила на своя внук Сам Уилямс. Дали ще са танцови предизвикателства или забавни въпроси, като „Какво ще стане, ако събереш прасе и динозавър?“, всяко видео с нея е изключително забавно.

Рос Смит и Паолин

Дуетът баба и внуче се оказва печеливш и за тези двамата. С 18 милиона последователи в профила си, тези двамата се радват на изключително голямо внимание. Забавни видеа изпълнени с предизвикателства и пранкове, правят баба Паолин един от най-известните тиктокъри след бумърите.