Хората често очакват, че знаменитостите винаги трябва да изглеждат и да се държат перфектно, но истината е, че все повече звезди отказват да отговорят на доста стандарти. Вместо това те създават свои собствени правила и вървят по свой път към успеха. В последните години Холивуд е разтърсен от звезди, които нарушават правилата за успех, бунтуват се срещу нормите за красота и създават хит след хит, пише каналът "OMG Facts" във vbox7. Ето кои са тези звезди:

Пинк

Певицата преодолява бариерите и пее за феминизма, овластяването на жените и ролите на жените и мъжете от самото начало на кариерата си. През 90-те, когато тя започна да се изявява на сцената, повечето изпълнители на поп музика приличаха на кукли Барби и пееха предимно за любовни отношения (здрасти, Бритни), но Пинк определено не се интересуваше от това да бъде традиционен женски модел за подражание, а други музиканти я описваха като бунтарка.
 

Майли Сайръс

В началото на кариерата си Майли имаше типичен вид на принцеса на Дисни, когато играеше Хана Монтана в емблематичния тийнейджърски сериал. Но певицата признава, че именно тогава никога не се е чувствала себе си. Звездата е казвала, че тогава формулата за успешна поп звезда задължително включвала дълга руса коса, стегнато тяло и да облечеш нещо бляскаво. По-късно Сайръс открива своя стил и се превръща в бунтарска модна икона. "Не искам да изглеждам красива. Искам да изглеждам упорита", каза тя.
 

Лейди Гага

Гага е един от най-необичайните и уникални артисти, които винаги се променят. "Винаги ми казваха, че съм бунтар. Хората ми казваха неща като "Ти си предизвикателна" и "Защо си облечена така?", но аз продължих да правя каквото искам и да нося това, което искам - очевидно не съм се променила", разкри тя.
 

Зендая

Актрисата използва славата и успехите си, за да защитава правата на всички хора, които нямат нейното положение. Преди време актрисата бе критикувана за визията си на наградите "Оскар", а тя отвърна силно с думите, че е време хората да се освободят от стереотипите си, а причина за критиката бяха плитките на звездата, която отказва да следва правилата на Холивуд, които задължително изискват перфектна визия.