/ NOVA
Известни български изпълнители ще пеят в дуети с шестимата финалисти
Тази неделя от 20:00 ч. предстои големият финал на музикалния формат „Звездите в нас“. Зрителите на NOVA ще видят последната артистична битка на сцената, която ще определи кой от шестимата финалисти ще грабне първото място в шоуто и ще си тръгне с наградата от 50 000 лева. Решението кой да бъде големият победител ще вземе публиката в студиото.

NOVA

Сонай като Веселин Маринов, Антония като Тина Търнър, Милена като Селин Дион, Тереза като Джеси Джей, Христина като Уитни Хюстън и Християн като Бруно Марс ще изпълнят по две песни, една от които в дует с известен български изпълнител или техен приятел. На сцената с финалистите ще излязат Маги Джанаварова, Рафи, ТИТА, Атанас Колев, както и тенорът Богомил Спиров.

В продължение на три месеца част от музикалното приключение „Звездите в нас“ станаха 90 участници, които показаха артистичния си талант, имитирайки любимите си звезди. Тежката задача да оценяват изпълненията им имаше журито в състав Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Дони, както и публиката в студиото в различните етапи от надпреварата. Последни на сцената ще излязат шестимата най-добри имитатори, но само един от тях ще спечели голямата награда от 50 000 лева.

Кои песни ще изпълнят участниците? Какво ще каже журито за финалните изпълнения? Кой с кого ще направи дует? Кой участник ще впечатли публиката в студиото най-много? На кого ще връчат чека водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов? – разберете тази неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“