Много холивудски знаменитости провалиха живота си, като започнаха да вземат наркотици или да злоупотребяват с алкохола. Но има и такива, които намериха начин да се освободят от робството на дрогата и да задържат успеха и материалното си благополучие. Ето кои са те:

Робърт Дауни-Джуниър

Актьорът е прекарал 20 години, злоупотребявайки с алкохол и наркотици, стигайки дъното края на 90-те, когато е арестуван за шофиране в неадекватно състояние и влизане в чужда къща, където заспал до 11-годишно дете. В момента, в който спря лошите си навици, кариерата му тръгна нагоре.

Робърт Дауни Джуниър
Gulliver/Getty Images

Никол Ричи

Дете на мегазвездата Лайнъл Ричи, Никол Ричи е виждала и пробвала може би от всичко. Още преди да навърши 18-годишна възраст, Ричи е била пристрастена към кокаин, имала е слабост към алкохол и хероин. През 2006 хващат Никол да шофира под влияние на наркотици и я задържат в затвора. Явно тогава идва преосмислянето на живота й, а от 2010 не употребява нищо забранено.

Никол Ричи
Gulliver/Getty Images

Даниел Радклиф

Многократно актьорът е разказвал, че по време на снимките на „Хари Потър“ е започнал да пие повече от чаша на ден. Но след като преосмисля живота си, Радклиф сподели: „ Подредих си мислите и в момента се чувствам по-уверен. Харесва ми да излизам с приятелите си и без да пия“. За да се пребори с нуждата да пие, Даниел е прекарвал по няколко часа на ден в разходки.

Холивудски звезди, водили битка с алкохолната зависимост (СНИМКИ)

Ева Мендес

Актрисата и модел Ева Мендес влезе в клиника за рехабилитация през 2008. Оттогава насам Мендес не употребява алкохол и наркотици. Днес Ева е омъжена актьора Райън Гослинг, от когото има две деца.

Ева Мендес
Gulliver/Getty Images

Елтън Джон

Неведнъж певецът е споделял, че не помни много от 80-те. Прекалявал е с алкохола, използвал е наркотици до голяма степен, за да пребори сценичната си треска. Но след като масово хората около него са заболявали от СПИН, Елтън Джон е осъзнал, че трябва да се отърве от лошите навици. Певецът не се е поддавал на изкушенията над 20 години, а през тези години е инвестирал над 200 млн. долара в проучвания за борба със СПИН.

Елтън Джон
Gulliver/Getty Images

И още:

5 холивудски звезди, които са били на косъм от смъртта (ВИДЕО)

Звезди, които са имали проблем със закона (СНИМКИ)

Пет известни личности, които се заразиха със СПИН (ВИДЕО)

Даниел Радклиф играл Хари Потър пиян

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук