Жените масово "подкупват" мъжете със секс, за да си осигурят помощта им в домакинството, показва проучване.
Жените масово "подкупват" мъжете със секс, за да си осигурят помощта им в домакинството, показва проучване. / Thinkstock/Getty Images
Жените масово "подкупват" мъжете със секс, за да си осигурят помощта им в домакинството, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване на сайта Statisticbrain.

Оказва се, че дамите са склонни тактически да се разгорещят в спалнята, за да окуражат партньорите си след това да се развихрят в чистене на останалите стаи.

Кога мъжете ще се нагърбят с повечето домакински задължения?

Проучването показва, че до тактиката "сексуален подкуп" в замяна на домакинска дейност от страна на мъжете прибягват внушителните 89 процента от жените.

Според психолози не е необходимо дамите да извършват сексуални услуги, за да накарат половинките си да коленичат и да бършат пода или да се заиграят с прахосмукачката. Достатъчно е да ги поглезят няколко минути.

Мъжете, които се радват на най-добър секс

След кратка проява на внимание мъжете ще усетят прилив на хормони на щастието и е по-малко вероятно да се възпротивят, ако нежните им половинки поискат от тях да се разшетат из къщата.

Още за жените и секса:

Разкриха защо жените се чувстват виновни след случаен секс

Две основни причини карат жените да изневеряват

Има ли разлика между женския и мъжкия оргазъм?
БТА