Пиърс Броснан казва, че вероятно ще бъде питан за Джеймс Бонд до смъртта си: „Той е обичан герой. За мен беше чест да играя ролята”
Пиърс Броснан казва, че вероятно ще бъде питан за Джеймс Бонд до смъртта си: „Той е обичан герой. За мен беше чест да играя ролята” / Gulliver/Getty Images
Актьорът, който игра Джеймс Бонд между 1994 и 2005 г. , смята, че би било "вълнуващо" да има агент 007 жена, съобщи Контактмюзик. Звездата би се радвала да види дама да поеме ролята и да се откаже, че момчетата трябва „да се разкарат“.

Следващият „Джеймс Бонд“ ще бъде... чернокожа дама
 
Попитан за перспективата за жена Бонд, той отговори: ''Да! Мисля, че наблюдавахме момчетата да го правят през последните 40 години, да се махнат от пътя и да сложат жена там. Мисля, че би било вълнуващо, би било вълнуващо.”
 
66-годишният актьор смята, че филмите за Бонд ще трябва да се променят с времето, следващо движението #MeToo, което е движение срещу сексуален тормоз и сексуално посегателство. Той добави: "Без съмнение, да ... Движението #MeToo беше уместно и важно и необходимо в нашето общество, така че те ще трябва да се справим с това."

Ще облече ли в бъдеще Агент 007 рокля и токчета?
 
Пиърс се гордее, че е играл Джеймс Бонд. Той каза пред Hollywood Reporter: „Джеймс Бонд има определено значение и се гордея с това. Ще бъда питан за него до смъртта си - той е обичан герой. За мен беше чест да играя ролята.”

И още:

Кой ще е следващият Джеймс Бонд?

Бившият агент 007 похвали младата активистка Грета Тунберг

Новият филм за Джеймс Бонд ще се казва „Няма време да умра“

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА