„Загубеният йети” с първи магически трейлър (ВИДЕО)

Тази есен се отправяме на вълнуващо приключение, дълго повече от 3000 километра, за да проследим историята на едно необикновено създание

Тази есен се отправяме на вълнуващо приключение, дълго повече от 3000 километра, за да проследим историята на едно необикновено създание
Магическият трейлър на „Загубеният йети” вече факт, съобщават от Форум Филм България. Новара съвместна продукция на DreamWorks Animation и Pearl Studio разказва за силата на приятелството, вярата в успеха и вълшебствата, които съществуват, стига да повярваш в тях.

„Сами вкъщи” 2 по кината през юни. Орлин Павлов „влиза в лапите“ на Макси

Загубеният йети
Форум Филм България

„Загубеният йети” е новата съвместна продукция на DreamWorks Animation и Pearl Studio, която разказва за силата на приятелството, вярата в успеха и вълшебствата, които съществуват, стига да повярваш в тях.
 
Йи е свободолюбиво 16-годишно момиче. Като всеки тийнейджър последното нещо, което иска, е да прекарва време с баба си и майка си. Покривът на сградата, в която живее, е любимото й място за уединение, където остава сама с мечтите си да обиколи света. Една вечер усамотението й е нарушено от появата на бебе йети с огромни размери, намерило подслон на същия този покрив.

Анализаторите очакват рекордни приходи за „Дисни“ през летния филмов сезон

Загубеният йети
Форум Филм България


Привидно уплашен и търсещ единствено близост и разбиране, малкият йети се превръща в нейна слабост, а идеята той да се върне на мястото, на което принадлежи, става нейна мисия. Така започва шеметното приключение на Йи и нейните щури приятели Джин и Пенг. Те кръщават странното създание Еверест и се впускат в главозамайващо търсене на неговите корени, за да го върнат отново при семейството му на най-високата точка на Земята – страховитите снежни капани на величествените Хималаи.
 
За да завършат мисията си успешно обаче, тримата приятели винаги трябва да са на една крачка пред д-р Бърниш – богат и властен човек, който има намерение да залови магическото същество с помощта на помощничката си д-р Зара. Дали ще се справят и какво ще им коства това, ще разберем съвсем скоро.

„Сами вкъщи 2“ разкрива тайни от живота на домашните ни любимци (ВИДЕО)

Загубеният йети
Форум Филм България

Режисьор и сценарист на „Загубеният йети” е Джил Кълтън („Играта на играчките” 2, „Шрек”), а продуценти са Пейлин Чоу („Кунг-фу панда” 3) и Сузан Бюрги („Трите хикса”, „Как да си дресираш дракон”).
 
„Загубеният йети” ще търсим от 27 септември в кината на 2D и 3D.

И още:

„Дисни“ пусна трейлър за римейка на „Цар Лъв“ (ВИДЕО)


„Аладин“ е най-гледаният филм и у нас

Още една любима анимация се превръща в игрален филм

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук