Има зодии, които не дават сърцето си толкова лесно. Дали заради минала болка, дали заради предпазливост или просто, защото това е в кръвта им.

Най-чаровните звездни двойки на червения килим на Met Gala

Три зодии са точно от този тип - те се влюбват много рядко, но направят ли го, допуснат ли някого до най-съкровените гънки на душата си, то е за цял живот.  Вижте ги:

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви и колкото и да са отворени към света, не обичат да допускат никого до себе си. Разбира се, с изключение на тези, които те самите са поискали. Ако те са решили, че вие не сте правилният човек - няма да успеете да осъществите плана си.

Стрелците искат да имат до себе си също толкова свободолюбив дух, за да се чувстват щастливи.

любов
Thinkstock/Getty Images

Лъв

Лъвовете не са от хората, които лесно биха се притеснили или да изпитат неудобство от някого. Единственият човек, пред когото те са себе си, е избраникът на сърцето им.

Лъвовете обожават да получават любов от всички страни и по различни начини, затова за тях е изключително невъзможно да останат с един човек. Не за друго, а защото няма как да открият всички качества, които търсят, само в един човек. Но намерят ли го - то е завинаги. 

Астрологични препоръки: Как да изберем подходящ партньор?

Водолей

Представителите на тази зодия трудно се отпускат в чужда компания и не обичат да показват истинската си нежна страна пред много хора. Тя е запазена само и единствено за най-смелите, които са готови да се преборят за сърцето на Водолея. Всъщност така те самите определят кой си заслужава и кой - не.

Ако сте достатъчно постоянни в желанията си, ще имат удоволствието да ви обича Водолей. 

Вижте още:

22 звездни двойки, които развалиха годежа си


Обичам те – на първия, третия или шестия месец от връзката?

Зодиите, които не биха издържали дълго без секс (ВИДЕО)


Двойките зодии, на които не им е писано да бъдат заедно (ВИДЕО)

Най-наивните зодии, които лесно можеш да излъжеш (ВИДЕО)

Трите зодии, които са най-верни в любовта (ВИДЕО

Когато възрастта няма значение: Звездите с по-възрастни мъже и жени

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук