Кейт и Уилям са безспорно една от най-известните двойки в света, но принцът далеч не е единственият мъж, с който Кейт се е срещала. Херцогът и хецогинята на Кеймбридж се ожениха на 29 април 2011 г., но преди Кейт да срещне своя принц, ѝ се е наложило да целуне няколко жаби (или поне няколко други мъже, които не са били със синя кръв), пише Edna.bg.

Преди да се влюби в Уилям, Кейт се е срещала с трима други мъже - Уилям Маркс, Хенри Ропнър и Ръпърт Финч.

Кейт Мидълтън и принц Уилям се оказаха далечни роднини

Ето кои са за предишните връзки на херцогинята.

Уилям Маркс - оказва се, че принц Уилям не е единственият Уилям, с който Кейт е излизала. Докато е била в гимназията или по-скоро в престижния интернат Malborough College, тя се с срещала с Уилям Маркс, а нейни близки твърдят че той е бил първата ѝ любов. В момента Маркс е политически репортер в CNBC. Женен е за Джоана Бота, негова италианска колежка. Двамата имат син.

Хенри Ропнър - Кейт и Уилям се разделят за кратко през 2007г., защото бъдещата херцогиня не успява да издържи на медийното внимание. По това време тя излиза за кратко с Хенри Ропнър. В момента той е женен за Наташа Синклер, дъщеря на бизнес магнат. Семейството на Ропнър също притежава доста успешен международен бизнес. Въпреки раздялата Кейт и Хенри остават приятели. 

Рупърт Финч - той е последният приятел на Кейт преди тя да събере с принц Уилям. Двамата се срещата в университета St. Andrews, докато Кейт е в първи курс, а Рупърт в неговата последна година от обучението му по право. Връзката не продължила много дълго, двамата се разделили след по-малко от година, а след това Кейт започнала връзката си с принц Уилям. В момента Рупърт е адвокат в Лондон и е женен за дъщерята на маркиза на Рединг - лейди Наташа Руфъс.

Gulliver/Getty Images

След всичко това започва истинската приказка за Кейт и Уилям, които също се запознават в университета St. Andrews. Първоначално двамата са само приятели, но няколко месеца по-късно започват да излизат като двойка, а резултатът от това са една кралска сватба и три прекрасни деца.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Edna.bg