Клавиатурата дълго време бе пренебрегвана за сметка на слушалки, мишки и падове. Днес тя е толкова ъпгрейдната, че можете да срещнете  много нейни разновидности. Каналът One Minute Tech представя 3 геймърски клавиатури:

Cooler Master Devastator 3

Devastator 3 Combo е проектиран да бъде удобен и лесен за използване в много ситуации. Мишката е ергономично проектирана, с ултра лек плосък профил за удобство и голямо колело на мишката за лесна употреба. Клавиатурата също така разполага с нисък профил за намаляване на напрежението в китките, докато гумените подложки против плъзгане надолу предотвратяват изплъзване по време на битки. Мишката и клавиатурата в Devastator 3 Combo имат и RGB подсветка със седем различни опции за фоново осветление, от които можете да избирате.

Топ 4 на най-актуалните технологични джаджи (ВИДЕО)

Razer DeathStalker

Нископрофилните и геймърските клавиатури обикновено не се припокриват, но ако има достатъчно търсене на продукт, пазарът ще намери начин. Макар че повечето геймъри предпочитат механични клавиатури заради бързата си реакция и разнообразието от видове комутатори, тези, които търсят нископрофилна геймърска клавиатура ще я намерят в лицето на в Razer Deathstalker. Deathstalker е единствената нископрофилна геймърска клавиатура налична на пазара в момента. Разстоянието между бутоните, помага на потребителя да чувства клавиатурата по-отзивчива при употреба, за разлика от повечето мембранни клавиатури.

геймър
ThinkStock/Getty Images

Corsair K55

Друга страхотна клавиатура е Corsair K55. Оборудван с различни режими за осветяване и anti-ghosting, това устройство е първата стъпка към подобряване на производителността на игрите. Шест макро бутона, мулти-клавиш и бутони за управление на мултимедия, тази клавиатура позволява лесно персонализиране на контрола. Ключовете за макроси са напълно програмируеми и мултимедийният контрол ви позволява да осъществявате директен достъп до аудио без да нарушавате играта.

клавиатура
ThinkStock/Getty Images


И още:

5 ретро джаджи, които бяха заместени от смартфоните (ВИДЕО)

Пет умни джаджи за възрастни (ВИДЕО)

5 сайта, в които ще намерите оригинални джаджи (ВИДЕО)

Любимите джаджи на мъжете

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук